Vauhdin hurmaa vesillä

RIB-vene tarjoaa kyytiä vauhdinnälkäisille sekä hurjista G-voimakurveista pitäville matkustajille. Ryhmän mukaan safareita ajetaan vauhdikkaasti tai leppoisasti Vuokatin maisemista nautiskellen. Varustamme RIB-venesafarille osallistujat aina huippulaadukkaisiin Scott-lämpöhaalareihin, mikä antaa mahdollisuuden ajaa safareita heti jäiden lähdöstä aina marraaskuuhun jäidentuloon saakka. RIB-safarilla haukkaat takuuraikasta happea kiitämällä vauhdikkaasti järven pinnalla! RIB-venesafari soveltuu mainiosti yrityksesi virkistyspäivän ohjelmaksi, synttäreille, polttareihin tai muuten vain vaikkapa perheystävien kanssa jaetulle seikkailulle. RIB-venesafareita voidaan ajaa myös isommille ryhmille siten, että ajamme useampia lyhyitä kierroksia.

Huippuluokan vene

RIB-vene eli Rigid Inflatable Boat on alun perin suunniteltu kulkuveneeksi vaativiin meriolosuhteisiin. RIB-veneen vauhdista vastaa 2 kpl Mercury Verado mekaanisesti ahdettua 6-sylinteristä moottoria. Hevosvoimia moottoreissa on 275 per moottori eli yhteisteho on huimat 550 hevosvoimaa. RIB-veneeseen mahtuu max. 12 matkustajaa kerralla ja mukana on lisäksi aina 1 tai 2 miehistön jäsentä. Vene on 9 metriä pitkä ja painoa veneellä on 3500 kiloa. Jyrkän v-pohjan ja B-Offshore luokitellun rungon ansiosta vene on erittäin turvallinen ja vakaa. Huipputeholla ajettaessa vene saavuttaa n. 100km/h nopeuden. Jyrkän v-pohjan ansiosta veneellä pystytään tekemään jyrkkiä käännöksiä, joiden G-voimat tuntuvat matkustamossa. RIB-vene on kesän paras huvipuistolaite, jonka kyydissä pääset viilettämään laajalla alueella vetten päällä!

RIB-spiraali

Turvallisuus

Kuljettajillamme on vankka kokemus RIB-veneen kuljettamisesta sekä vaadittavat kuljettajatutkinnot. Kaikille RIB-venesafarille osallistuville annetaan turvallisuusohjeistus ja matkustajat sonnustetaan pelastusliiveillä.

 

 

RIB-veneen tekniset tiedot

Malli: Parker Rib 900 baltic
Pituus: 9 m
Leveys: 3.16 m
Paino: n. 3500kg (kuivapaino)
Polttoainesäiliöt: 500 l
Moottorit: 2 x Mercury Verado 275 hp
Veneen luokitus: B-Offshore avomerikelpoinen.
Huippunopeus: 100 km/h

Vuokatti Safariksen RIB-vene esiintyy syksyllä 2017 ilmestyneessä Napapiirin Sankarit 3 -elokuvassa! Hyppää veneemme kyytiin ja kurvaile kuten elokuvatähdet!

RIB-testikierros

1 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-12 hlö

650 €

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Koe Pohjois-Suomen nopeimman, 550-heppaisen safariveneen vauhti ja käännökset offshore-kierroksella! Matkalla on mahdollisuus pistäytyä Napiksen lomakylän terassilla virkistäytymässä.

Katinkullan keikka

2 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-12 hlö

850 €

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Matka alkaa Sotkamon Shellin satamasta tai Katinkullan venesatamasta. Reittimme kulkee Sotkamon ja Vuokatin yhdistävän kapean Tenetinjoen kautta Nuasjärvelle, josta avautuvat hienot näköalat Vuokatin vaaroille. Virkistävälle tauolle pysähdymme Napiksen terassille.

RIB-safari Kajaaniin

4 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-12 hlö

1090 €

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Riemukas RIB-venereissu Kajaaniin kulkee huimaa vauhtia pitkin Nuasjärveä. Kajaanissa rantaudumme aivan ydinkeskustaan, Kauppatorin rantaan. Torin rannasta on lyhyt matka terasseille tai syömään ravintoloihin. Paluumatkalla on mahdollisuus pysähtyä Napiksen lomakylän terassilla.

Kelluntasafari RIB-veneellä

2 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-12 hlö

850 €

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Lähde jännittävälle kelluntasafarille, jolla pääset kokeilemaan kelluntaa turvallisesti pelastautumispuvuissa. Taatusti hauskaa riippumatta veden lämpötilasta!

Retki alkaa pukeutumalla pelastautumispukuihin ja pelastusliiveihin, jonka jälkeen RIB-veneemme kiidättää ryhmän keskelle Sapsojärveä. Hyppy veneestä järveen, jossa pieni kilpailutehtävä ja tietysti nautimme myös kuumat juomat vedessä kelluessamme. RIB-vene kiidättää meidät takaisin lähtöpaikalle, jossa varusteiden luovutus. Saat myös mukaan kuvia uintiretkestänne.

RIB Polttarispesiaali

1,5 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-12 hlö

690 €

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Lähde polttariryhmäsi kanssa 550-hevosvoimaisen RIB-veneemme vauhdikkaalle kierrokselle. Halutessanne polttarisankarille puetaan huippuluokan pelastautumispuku ja hän pääsee kokeilemaan uimista/kellumista puvun kanssa. Hurjimmille sankareille annetaan veteen ilmatäytteinen donitsi ja käsketään pysyä kyydissä paluumatkalla.

RIB Polttaripäivä

päiväohjelma | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-12 hlö

690 € / ryhmä + 40 € / hlö / värikuulasota

Sis. merkkain, 400 värikuulaa, haalarit, kasvosuojuksen värikuulasotaan sekä RIB-venesafarin 1-12:sta hengelle

Värikuulasota ja RIB-veneajelu kruunaavat polttaripäivän! Ohjattu värikuulasota Vuokatin Superparkin Paintball -areenalla on virkistävä ohjelmanumero jännitystä hakevalle. Aluksi ryhmä varustetaan asianmukaisin suojavarustein ja jaetaan kahteen tai useampaan joukkueeseen. Pelin ohjaajat antavat kaikille peliin osallistujille tarvittavat ohjeet ja kertaavat pelin säännöt, jotta pelaaminen sujuisi ongelmitta. Tarkoitus on voittaa peli joko juoksemalla ilman osumia vastustajan kotipesään tai merkata kuulaosumalla toisen joukkueen kaikki jäsenet.

Tämän jälkeen lähdette polttariryhmänne kanssa 550-hevosvoimaisen RIB-veneellämme vauhdikkaalle kierrokselle. Halutessanne polttarisankarille puetaan huippuluokan pelastautumispuku ja hän pääsee kokeilemaan uimista/kellumista puvun kanssa. Hurjimmille sankareille annetaan veteen ilmatäytteinen donitsi ja käsketään pysyä kyydissä!

RIB Night Party

illanvietto | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-24 hlö

Pyydä tarjous ryhmällesi

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Veneilemme vauhdikkaasti Katinkullan keikan (2h), jonka jälkeen nautiskelemme Napiksen lomakylän ainutlaatuisesta tunnelmasta. Hyvät löylyt ja herkullinen illallinen kruunaavat aktiivisen päiväsi!

TEE VARAUS

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Voit tehdä oheisella lomakkeella mihin tahansa ohjelmaamme varauskyselyn haluamallesi ajankohdalle.

Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse kategoria*

Valitsemasi ohjelma*

Toiveesi vierailun ajankohdasta*

Kyllä, Vuokatti Safaris voi ehdottaa myös muita läheisiä päivämääriä

Aikuisia*

Lapsia (alle 15 v.)*

Lisätietoa