Vierailu Huskyareenalla

1 h | MA–LA klo 11:00

19 € / aikuinen 12 € / lapsi (4-14 v.)

 

Opastettu tutustuminen yli kahdeksaankymmeneen ystävälliseen rekikoiraamme. Kuulet mielenkiintoisia tarinoita rekikoirista, niiden hoidosta ja koulutuksesta. Saat rapsutella ja silittää koiria niin paljon kuin jaksat. Lopuksi hauska ahmattikisa! Monet toimeliaat päivät ja kymmenet koirat ovat vuosien varrella kerryttäneet oppaillemme taskut täyteen tarinoita hauskoista ja hurjista sattumista. Miten leikkisästä koiranpennusta kasvaa koiramaailman huippu-urheilija?

Valjakkoajelua Huskymersulla

2 h | MA–LA klo 10:00

49 € / aikuinen, 29 € / lapsi (4–14 v.)

Sis. tarvittavat varusteet, turvallisuusohjeistuksen sekä vierailun Huskyareenalla

Koe koiravaljakon riemu Nupun ja Nallon ringillä! Kymmenen huskyn valjakko vetää erikoisvalmisteista huippuluokan kärryä, “Huskymersua”. Huskyt eivät suinkaan nuku kesäunta, vaan Huskymersulla nämä koiramaailman huippu-urheilijat pitävät kunnostaan huolta myös kesäisin. Ajelua varten saat meiltä tarvittaessa varusteet, joten sadekelikään ei estä tämän vauhdikkaan lajin kokeilemista. Rinki on n. 0,5 kilometrin mittainen ja sitä ajetaan useampia kierroksia lämpötilasta riippuen.

Melontaretki

2 h | TO klo 16:00

69 € / aikuinen 49 € / lapsi (4-14 v.)

Sis. tarvittavat varusteet sekä turvallisuusohjeistuksen

Lähde mukaan rentouttavalle melontaretkelle läheiselle Jäätionlammelle! Osallistua voi halutessaan 3 henkilön kanootilla tai 1 henkilön kajakilla. Opastamme melontatekniikkaa ja nautiskelemme tyynen veden melonnasta. Tauolla nautimme mehut ja paistamme makkaraa.

Retki on opastettu ja vaativuustasoltaan helppo. Sopii mainiosti koko perheelle ja ensikertalaisille!

RIB-veneseikkailu

2 h | PE klo 18:00

89 € / hlö ei sovellu alle 10 v. lapsille

Sis. tarvittavat varusteet sekä turvallisuusohjeistuksen

Pohjois-Suomen nopein safarivene vie sinut vauhdilla vesille! Lähde mukaan vauhdikkaalle risteilylle, jossa koet 100 km/h nopeuden vesillä ja upeat Vuokatin vaaramaisemat. Tauolla pysähdymme idyllisen Napiksen lomakylän terassille nautiskelemaan aurinkoisesta tunnelmasta. Lähtöpaikkana Sotkamon satama.

Karhunkatseluilta

10 h | saatavilla 15.4. – 15.9. |  lähdöt ke / la klo 14:00

275 € / hlö | ryhmän minimikoko 4 hlö
230 € / hlö | ryhmän minimikoko 6 hlö
195 € / hlö | ryhmän minimikoko 10 hlö

suos. ikäraja 10 v.

Lähde mukaan tapaamaan Suomen kansalliseläintä – karhua! Karhut ovat Euroopan suurin petoeläin ja uroskarhu voikin painaa jopa 300 kg. Unohtumaton ilta ja varmasti paras mahdollisuus elämäsi kuvaan onnistuu turvallisesti kojun sisältä. Katselu- ja kuvauspaikat sijaitsevat Kuhmossa. Alueella on kuvattu suurpetoja jo yli 30 vuoden ajan ja siellä on mahdollista nähdä sekä kuvata karhun lisäksi ahmoja ja susia. Varsinkin ahmoja ja karhuja alueella esiintyy runsaasti.

Kuljetus Vuokatista karhukojuun kahdelta iltapäivällä. Siirtyminen kuvauskojuun, jossa voi turvallisesti odottaa karhujen ilmestymistä. Jokaiselle on oma istuin kamera-aukolla ja kojussa on kuivakäymälä. Piknik-eväät sisältyvät pakettiin, mutta toki omiakin eväitä voi ottaa mukaan. Puoli kymmeneltä taianomaisen illan jälkeen siirtyminen takaisin bussiin ja kuljetus Vuokattiin.

Ilmoittautuminen

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Ohjelmiin ilmoittaudutaan edellisenä päivänä klo 16:00 mennessä. Ilmoittautua voi puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella ilmoittautumislomakkeella. Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse ohjelma*

Päivämäärä ja kellonaika*

Aikuisia*

Lapsia (alle 15v.)

Lisätietoa