Kelkkasafari Vuokatin huipulle

2 h | MA-SU klo 11:00

119 € / kuljettaja
79 € / matkustaja
59 € / lapsi (alle 15 v.)

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Huom! Kuljettajalla oltava voimassa oleva ajokortti

Kelkkailemme turvallisesti oppaan johdolla Vuokatin parhaille maisemapaikoille. Tauolla nautimme kahvista, mehusta ja herkullisista retkieväistä.

Nupun ja Nallon kierros

1,5 h | MA-LA klo 11:00

69 € / aikuinen 39 € / lapsi (4-14 v.)

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Koiravaljakkoajelua Nupun ja Nallon kierroksella ja tutustumista valloittaviin huskypersooniimme. Ajelun jälkeen lämmitellään kodikkaassa vierastuvassamme ja nautitaan kuumat juomat.

Alfonsin metsäretki

2 h | MA-LA klo 13:00

109 € / aikuinen 69 € / lapsi (4-14 v.)

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Koe koiravaljakkoajelun riemu 6 km kauniilla metsäreitillä, joka on nimetty vanhan Alfons-huskyn mukaan! Ajelun jälkeen tutustumme huskypersooniimme ja nautimme kuumat juomat vierastuvassamme.

Lumikenkäseikkailu

2 h | TO klo 11:00

59 € / aikuinen 39 € / lapsi (4-14 v.)

Opastettu retki Vuokatinvaaran upeassa luonnossa. Pääset näkemään ilvesluolan ja oikean karhun talvipesän! Matkalla nautitaan iloisesta tunnelmasta ja lämpimästä mehusta. Sopii mainiosti koko perheelle!

Kelkkasafari huskytarhalle

3 h | TI klo 10:00

179 € / kuljettaja
139 € / matkustaja
89 € / lapsi (alle 15 v.)

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Huom! Kuljettajalla oltava voimassa oleva ajokortti

Koe upeat talviaktiviteetit yhdistetyllä moottorikelkka- & huskysafarilla! Matkaamme moottorikelkoilla läpi lumisen metsämaiseman huskytarhallemme, jossa meitä odottaa noin 80 energistä huskya. Tutustumme huskytarhaamme ja ajamme koiravaljakolla Nupun Nallon ringillä. Lopuksi nautimme herkulliset retkieväät lämpimässä tuvassa.

Kanelin Korpitaival

3 h | TI ja LA klo 13:00

179 € / aikuinen
109 € / lapsi 4-14v.

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen. Ajamme 2 henkilöä per reki.

Tule mukaan kokeilemaan seikkailullista reittiämme Vuokatin vaaramaisemassa. Tällä reitillä pääset kokeilemaan valjakkoajelua niin peltojen yli kuin metsän siimeksessä kuunnellen vain koirien hengitystä ja tassujen iskeytymistä lumeen. Reitti on 15km pitkä ja puolessa välissä matkaa, kuljettaja saa istua matkustajan paikalle ja matkustaja pääsee myös valjakkoajelun makuun. Reitin kierrossa menee säästä riippuen noin tunti.

Ennen valjakkoajelua annamme ajo-ohjeet ja talvivarustusta, jos se on tarpeen. Valjakkoajelun jälkeen on aikaa tutustua aina ystävällisiin koiriimme tarhakierroksella. Lopuksi nautimme maistuvan keiton kodikkaassa vierastuvassamme.

Huskyseikkailu

4 h | TO klo 10:00

229 € / aikuinen 139 € / lapsi (4-14 v.)
Ajamme 2 hlö / reki

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Upea 20 km HuskySeikkailu Vuokatin lumisten vaaramaisemien keskellä. Puolessa välissä lämmittelemme käsintehdyssä jurtassa keskellä kauneinta asumatonta luontoa ja nautimme herkulliset retkieväät.

Kanelin Reporetki

3 h | KE klo 17:00

199 € / aikuinen | 119 € / lapsi (4-14 v.)
Ajamme 2 hlö / reki

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Ikimuistoinen koiravaljakkoseikkailu illan pimentyessä. Tällä reitillä pääset kokeilemaan valjakkoajelua niin peltojen yli kuin metsän siimeksessä kuunnellen vain koirien hengitystä ja tassujen iskeytymistä lumeen. Reitti on 15km pitkä ja puolessa välissä matkaa, kuljettaja saa istua matkustajan paikalle ja matkustaja pääsee myös valjakkoajelun makuun. Reitin kierrossa menee säästä riippuen noin tunti. Ohjelman lopuksi nautitaan maukas keitto tunnelmallisessa vierastuvassamme. Ja jos onni suosii, näemme vaarat revontulien loisteessa.

Lasten moottorikelkkailu

10 min. / ajelu | MA-SU klo 10-16 | Tervetuloa paikan päälle!

20 € / 10 minuuttia

Sis. tarvittavat varusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Lasten kelkkailu onnistuu helposti piharadallamme. Juniorit pääsevät kelkkailun makuun! Radan läpäisseet saavat muistoksi hienon Vuokatti Safaris lastenkelkka-ajokortin!

Ilmoittautuminen

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Ohjelmiin ilmoittaudutaan edellisenä päivänä klo 16:00 mennessä. Ilmoittautua voi puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella ilmoittautumislomakkeella. Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse ohjelma*

Päivämäärä ja kellonaika*

Aikuisia*

Lapsia (alle 15v.)

Lisätietoa