Aktiivisen perheen lomaviikko

Tämä lomapaketti on täydellinen pienten lasten kanssa matkustaville! Pakettiin on kerätty lapsiystävällisimmät aktiviteetit sekä aikaa omavalintaiselle oleskelulle, kuten uimiselle!

5 yötä

Matkasuunnitelma

Vuokatti, Finland
Min. 2 hlö – max. 20 hlö
Ei sovellu liikuntaesteisille

Päivä 1

Lento Kajaaniin. Kuljetus lentokentältä majoitukseesi, jossa sisäänkirjautuminen. Ilta vapaata aikaa tutustua kohteeseen.

Päivä 2

Tänään pääsette tapaamaan ja silittämään koiraurheilijoitamme Huskytarhalla. Koe koiravaljakon riemu Nupun ja Nallon ringillä! Kymmenen huskyn valjakko vetää erikoisvalmisteista huippuluokan kärryä, “Huskymersua”. Huskyt eivät suinkaan nuku kesäunta, vaan Huskymersulla nämä koiramaailman huippu-urheilijat pitävät kunnostaan huolta myös kesäisin. Ajelua varten saat meiltä tarvittaessa varusteet, joten sadekelikään ei estä tämän vauhdikkaan lajin kokeilemista. Rinki on n. 0,5 kilometrin mittainen ja sitä ajetaan useampia kierroksia lämpötilasta riippuen.

Loppupäivä vapaata aikaa tutustua kohteeseen, käydä uimassa tai vaikka kalassa– Vuokatissa on suuri valikoima erilaisia aktiviteetteja joista valita.

Päivä 3

Lähde mukaan rentouttavalle melontaretkelle läheiselle Jäätionlammelle! Osallistua voi halutessaan 3 henkilön kanootilla tai 1 henkilön kajakilla. Opastamme melontatekniikkaa ja nautiskelemme tyynen veden melonnasta. Tauolla nautimme mehut ja paistamme makkaraa. Retki on opastettu ja vaativuustasoltaan helppo. Sopii mainiosti perheelle, yritysten ryhmille ja ensikertalaisille!

Päivän päätteeksi voit vaikka kiivetä Vuokatinvaaran huipulle – näkymät ovat kertakaikkiaan upeat!

Päivä 4

SuperPark Vuokatti on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Vuokatin Superpark-puistossa vietät hauskan päivän puuhaillen. Puisto on seikkailemaan syntyneiden alue, jossa touhukerroin on korkealla. Riemunkiljahduksia kuuluu pitkin aluetta, kun omaa uskallusta koetellaan hurjissa liukumäissä tai vaikka jännittävillä kiipeilysilloilla. Haasteita on kaikenkokoisille sankareille uskallus- ja seikkailuinnon mukaan.

Päivä 5

Viimeinen päivä lumoavassa Vuokatissa. Nauti luonnosta, suuntaa vaikka joillekin lukuisista vaellusreiteistä tai rentoudu kylpylässä– Vuokatissa on varmasti jokaiselle jotakin.

Päivä 6

Kuljetus Kajaanin lentokentälle ja matka kotiin alkaa.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme