Vierailu Husky Areenalla

1 h | Ajankohta sovitaan

19 € / aikuinen 12 € / lapsi (4-14 v.)

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Soveltuu liikuntaesteisille

Opastettu tutustuminen yli kahdeksaankymmeneen ystävälliseen rekikoiraamme. Kuulet mielenkiintoisia tarinoita rekikoirista, niiden hoidosta ja koulutuksesta. Saat rapsutella ja silittää koiria niin paljon kuin jaksat. Lopuksi hauska ahmattikisa! Monet toimeliaat päivät ja kymmenet koirat ovat vuosien varrella kerryttäneet oppaillemme taskut täyteen tarinoita hauskoista ja hurjista sattumista. Miten leikkisästä koiranpennusta kasvaa koiramaailman huippu-urheilija?

Varaa nyt

Valjakkoajelua Huskymersulla

2 h | Ajankohta sovitaan

59 € / aikuinen | 39 € / lapsi (4-14 v.)

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Ei sovellu liikuntaesteisille

Koe koiravaljakon riemu Nupun ja Nallon kierroksella! Kymmenen huskyn valjakko vetää erikoisvalmisteista huippuluokan kärryä, “Huskymersua”. Huskyt eivät suinkaan nuku kesäunta, vaan Huskymersulla nämä koiramaailman huippu-urheilijat pitävät kunnostaan huolta myös kesäisin. Ajelua varten saat meiltä tarvittaessa varusteet, joten sadekelikään ei estä tämän vauhdikkaan lajin kokeilemista. Rinki on n. 0,5 kilometrin mittainen ja sitä ajetaan useampia kierroksia lämpötilasta riippuen.

Varaa nyt

Huskyajelua hiihtotunnelissa

1 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän minimikoko 6 hlö

129 € / hlö | Ohjelma saatavilla joka päivä klo 18 jälkeen

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Ei sovellu liikuntaesteisille

Koe huskyt elementissään keskellä kesää! Huippu-uutuutena tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea talviset lajit Vuokatin upeassa hiihtotunnelissa.

Astu talviseen maailmaan, hyppää reen kyytiin ja nauti riemukkaasta koiravaljakkoajelusta 1,2 km pituisessa hiihtotunnelissa pirteässä -7 °C pakkasessa.

Pakkaskelin mukaisesti varustamme teidät lämpimillä haalareilla, talvikengillä sekä rukkasilla ja karvahatuilla. Toki voi käydä välillä myös ulkona lämmittelemässä!

Talvisen elämyksen jälkeen läheisyydestä löytyy useita saunavaihtoehtoja ryhmille ja tunnelmallista iltaruokailua vaikkapa kammilla tulen äärellä. Ota yhteyttä ja kysy lisää sauna- ja ruokailuvaihtoehdoista. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

HuskySkootteri

1 h | Ajankohta sovitaan

49 € / hlö

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Ei sovellu liikuntaesteisille

Lähde huippuhauskalle HuskySkootteri-ajelulle! Koiraskootterin eteen valjastetaan kaksi koiraa, jotka kiidättävät sinua täydellä husky-innolla. Saat meiltä tarvittavat suojavarusteet ja ajelu tapahtuu aina oppaan johdolla. Opas kulkee joukon ensimmäisenä omalla skootterillaan. Ohjelmaan sisältyy ajokoulutus ja koirien valjastaminen oppaan johdolla. Suositusikäraja on vähintään 14 vuotta.

HuskyTrekking

3-4 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän minimikoko 4 hlö

99 € / aikuinen | 59 € / lapsi (10-14v.)

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Ei sovellu liikuntaesteisille

Koe Kainuun luonnon ainutlaatuisuus huskyjen kanssa! Nauti luonnon hiljaisuudesta ja raikkaan metsän tuoksusta Vuokatinvaaran vaelluksella energisten koirien seurassa. Valitsemme sinulle vaelluksen ajaksi sopivan koiran, joka valjastetaan eteesi tukevaan Trekking-vetovyöhön. Koiran kanssa patikoiminen on hauskaa ja keventää askelta, sillä koira auttaa mukavasti eteenpäin kulkemisessa. Myös lapsille löytyy luotettavia vaelluskavereita, joten ohjelma soveltuu erinomaisesti myös perheille. Voit halutessasi osallistua vaellukselle myös ilman koiraa. Vuokatinvaaran upea maisemareitti on noin seitsemän kilometrin mittainen ja matkan varrelle mahtuu niin nousuja kuin laskujakin. Matkan varrella levähdetään nuotiopaikalla, jossa nautitaan eväät ja ystävystytään huskyjen kanssa. Tarvittaessa reitin pituutta ja vaativuutta voidaan säätää ryhmän toiveiden mukaisesti.

Hauska talvipäivä Hiihtotunnelissa

2 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän minimikoko 6 hlö

179 € / hlö | Ohjelma saatavilla joka päivä klo 18 jälkeen

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Ei sovellu liikuntaesteisille

Vuoden jokaisena päivänä – Vuokatissa on aina lunta!

Hiihtotunneli on Vuokatin hullu keksintö, joka kuitenkin tuli tunnetuksi ympäri maailmaa. Korkealaatuiset olosuhteet hiihtotunnelissa mahdollistavat lumiaktiviteetit vuoden ympäri! Saatte meiltä talvivaatetuksen, joten kylmyydestä ei tarvitse olla huolissaan vaikka lämpötila on aina -5 ja -9 asteen välillä.

Kokeile maastohiihtoa ja jos teitä on tarpeeksi monta, voimme pitää vaikka leikkimieliset kilpailut. Ajele potkukelkalla kierros tai laita lumikengät jalkaan ja käy kävelyllä. Viimeiseksi tuomme hiihtotunneliin huskyt. Reen eteen valjastetaan monta innokasta huskya, jotka näyttävät, miten lumella juoksemisesta todella riemuitaan. Hyppää reen kyytiin ja tunne vauhdin hurma! Tämä elämys kannattaa kokea – talven parhaat aktiviteetit sulanmaan aikaan! Retken aikana nautitaan kuumat mehut.

TEE VARAUS

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Voit tehdä oheisella lomakkeella mihin tahansa ohjelmaamme varauskyselyn haluamallesi ajankohdalle. Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse kategoria*

Valitsemasi ohjelma*

Toiveesi vierailun ajankohdasta*

Kyllä, Vuokatti Safaris voi ehdottaa myös muita läheisiä päivämääriä

Aikuisia*

Lapsia (alle 15 v.)*

Lisätietoa