Vierailu huskytarhalla

1 h | Ajankohta sovitaan

19 € / aikuinen 12 € / lapsi (4-14 v.)

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Opastettu tutustuminen miltei sataan ystävälliseen rekikoiraamme. Kuulet mielenkiintoisia tarinoita rekikoirista, niiden hoidosta ja koulutuksesta. Saat rapsutella ja silittää koiria niin paljon kuin jaksat. Lopuksi hauska ahmattikisa! Monet toimeliaat päivät ja kymmenet koirat ovat vuosien varrella kerryttäneet oppaillemme taskut täyteen tarinoita hauskoista ja hurjista sattumista. Miten leikkisästä koiranpennusta kasvaa koiramaailman huippu-urheilija?

Valjakkoajelua Huskymersulla

1,5 h | Ajankohta sovitaan

59 € / aikuinen | 39 € / lapsi (4-14 v.)

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Koe koiravaljakon riemu Nupun ja Nallon kierroksella! Reitti on n. 0,5 kilometrin mittainen ja sitä ajetaan 2 kierrosta.

Kymmenen huskyn valjakko vetää erikoisvalmisteista huippuluokan kärryä, “Huskymersua”. Huskyt eivät suinkaan nuku kesäunta, vaan Huskymersulla nämä koiramaailman huippu-urheilijat pitävät kunnostaan huolta myös kesäisin. Ajelua varten saat meiltä tarvittaessa varusteet, joten sadekelikään ei estä tämän vauhdikkaan lajin kokeilemista. Lopuksi vieraillaan tarhallamme ja tutustutaan miltei sataan valloittavaan huskypersoonaamme.

Huskyajelua hiihtotunnelissa

1 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän minimikoko 6 hlö

139 € / hlö | Ohjelma saatavilla joka päivä klo 18 jälkeen

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Koe huskyt elementissään keskellä kesää! Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea talviset lajit Vuokatin upeassa hiihtotunnelissa, joka on tullut tunnetuksi ympäri maailmaa.

Astu talviseen maailmaan, hyppää reen kyytiin ja nauti riemukkaasta koiravaljakkoajelusta hiihtotunnelissa pirteässä -7 °C pakkasessa. Hiihtotunneli on 1,2 km pitkä ja yhden kierroksen pituus on 2,4 km. Hiihtotunnelissa käytämme Double Driver -tandemrekiä, joissa on kaksi istumapaikkaa. Toiselta istumapaikalta voit nousta myös seisomaan ja kokea ajamisen riemun oppaan ohjatessa rekeä taustalta.

Pakkaskelin mukaisesti varustamme teidät lämpimillä haalareilla, talvikengillä sekä rukkasilla ja karvahatuilla. Toki voi käydä välillä myös ulkona lämmittelemässä!

HuskyTrekking

3-4 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän minimikoko 4 hlö

99 € / aikuinen | 59 € / lapsi (10-14v.)

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Koe Kainuun luonnon ainutlaatuisuus huskyjen kanssa! Nauti luonnon hiljaisuudesta ja raikkaan metsän tuoksusta Vuokatinvaaran vaelluksella energisten koirien seurassa. Valitsemme sinulle vaelluksen ajaksi sopivan koiran, joka valjastetaan eteesi tukevaan Trekking-vetovyöhön. Koiran kanssa patikoiminen on hauskaa ja keventää askelta, sillä koira auttaa mukavasti eteenpäin kulkemisessa. Myös lapsille löytyy luotettavia vaelluskavereita, joten ohjelma soveltuu erinomaisesti myös perheille. Voit halutessasi osallistua vaellukselle myös ilman koiraa. Vuokatinvaaran upea maisemareitti on noin seitsemän kilometrin mittainen ja matkan varrelle mahtuu niin nousuja kuin laskujakin. Matkan varrella levähdetään nuotiopaikalla, jossa nautitaan eväät ja ystävystytään huskyjen kanssa. Tarvittaessa reitin pituutta ja vaativuutta voidaan säätää ryhmän toiveiden mukaisesti.

Hauska talvipäivä Hiihtotunnelissa

2 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän minimikoko 6 hlö

189 € / hlö | Ohjelma saatavilla joka päivä klo 18 jälkeen

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Vuoden jokaisena päivänä – Vuokatissa on aina lunta!

Hiihtotunneli on Vuokatin hullu keksintö, joka kuitenkin tuli tunnetuksi ympäri maailmaa. Korkealaatuiset olosuhteet hiihtotunnelissa mahdollistavat lumiaktiviteetit vuoden ympäri! Saatte meiltä talvivaatetuksen, joten kylmyydestä ei tarvitse olla huolissaan vaikka lämpötila on aina noin -7 astetta.

Tässä ohjelmassa pääset kokeilemaan vanhanaikaisia suksia, potkukelkkaa, pulkkaa ja lumikenkiä. Viimeiseksi tuomme hiihtotunneliin huskyt. Reen eteen valjastetaan monta innokasta huskya, jotka näyttävät, miten lumella juoksemisesta todella riemuitaan. Hyppää reen kyytiin ja tunne vauhdin hurma! Hiihtotunneli on 1,2 km pitkä ja yhden kierroksen pituus on 2,4 km. Hiihtotunnelissa käytämme Double Driver -tandemrekiä, joissa on kaksi istumapaikkaa. Toiselta istumapaikalta voit nousta myös seisomaan ja kokea ajamisen riemun oppaan ohjatessa rekeä taustalta.

Tämä elämys kannattaa kokea – talven parhaat aktiviteetit sulanmaan aikaan! Retken aikana nautitaan kuumat mehut.

TEE VARAUS

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Voit tehdä oheisella lomakkeella mihin tahansa ohjelmaamme varauskyselyn haluamallesi ajankohdalle. Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse kategoria*

Valitsemasi ohjelma*

Toiveesi vierailun ajankohdasta*

Kyllä, Vuokatti Safaris voi ehdottaa myös muita läheisiä päivämääriä

Aikuisia*

Lapsia (alle 15 v.)*

Lisätietoa