Kalastusretki kahdelle

3 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko max. 2 hlöä + opas

149 € / aikuinen ja 89 € / lapsi 4-14v.

Ei sovellu liikuntaesteisille

Kalastusretki ammattitaitoisen oppaan johdolla. Lähde heittokalastusretkelle Buster-veneellämme – pääset varmasti parhaille kalapaikoille paikallisen tietämyksen voimin! Saaliskaloina kuha, hauki ja ahven.

Varaa nyt

Kalastusretki ryhmille

3 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

790 € + eväspaketti 10 € / hlö (sis. leipä, juoma ja kahvi)

 Soveltuu liikuntaesteisille

Sun Tracker -aluksemme soveltuu loistavasti kalastukseen maksimissaan kymmenen hengen ryhmille. Alus on varustettu uusimmalla tekniikalla, kuten Raymarine 3D-kaikuluotaimella sekä Motorguide GPS-ankkurilla heittokalastusta varten. Oppaamme tuntevat paikalliset kalavedet kuin omat taskunsa ja tavoitteenamme onkin löytää kuhaa sekä haukea kaikille kalastajille. Kalastustyylinä heittokalastus ja Jigi-kalastus. Kalaretkellä maistuu aina hyvät eväät ja kahvi, jotka nautitaan järvellä kalastuksen lomassa.

FIRMA cup -kalastuskilpailu

4 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

890 € + eväspaketti 10 € / hlö (sis. leipä, juoma ja kahvi)

 Soveltuu liikuntaesteisille

Firma cup -kalastuskilpailussa mitellään osallistujien kesken suurimmasta saaliista. Sun Tracker -aluksemme soveltuu loistavasti kalastukseen maksimissaan kymmenen hengen ryhmille. Alus on varustettu uusimmalla tekniikalla, kuten Raymarine 3D-kaikuluotaimella sekä Motorguide GPS-ankkurilla heittokalastusta varten. Oppaamme tuntevat paikalliset kalavedet kuin omat taskunsa ja tavoitteenamme onkin löytää kuhaa sekä haukea kaikille kalastajille. Kalastustyylinä heittokalastus ja Jigi-kalastus. Kalaretkellä maistuu aina hyvät eväät ja kahvi, jotka nautitaan järvellä kalastuksen lomassa.

Koko päivän kalastusretki

8 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

1290 € + eväspaketti 25 € / hlö (sis. grillimakkara-lounas, leivät, kahvit, kahvileivät ja juomat)

 Soveltuu liikuntaesteisille

Lähde mukaan kiireettömälle kalastusretkellemme seikkailemaan Vuokatin vesillä kuhaa ja haukea narraten. Tällä retkellä ehdimme hyvin koluta useita kalapaikkoja. Retkellä on saalistakuu. Ohjelmaan kuuluu myös rentoa makkaranpaistoa grillissä ja järvimaisemasta nauttimista eväistä nauttien.

TEE VARAUS

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Voit tehdä oheisella lomakkeella mihin tahansa ohjelmaamme varauskyselyn haluamallesi ajankohdalle.

Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse kategoria*

Valitsemasi ohjelma*

Toiveesi vierailun ajankohdasta*

Kyllä, Vuokatti Safaris voi ehdottaa myös muita läheisiä päivämääriä

Aikuisia*

Lapsia (alle 15 v.)*

Lisätietoa