Lumikenkäseikkailu

2 h | Tämä ohjelma löytyy myös viikko-ohjelmastamme!
Tilausryhmän minimikoko 4 hlö

69 € / aikuinen 49 € / lapsi (4-14 v.)

Ei sovellu liikuntaesteisille

Opastettu retki Vuokatinvaaran upeassa luonnossa. Pääset näkemään ilvesluolan ja oikean karhun talvipesän! Lähdemme seikkailulle Safarikeskukseltamme, jossa opastetaan lumikenkien käyttö ja tekniikka. Matkalla nautitaan iloisesta tunnelmasta ja lämpimästä mehusta. Sopii mainiosti koko perheelle!

Lumikenkäseikkailu soveltuu myös erinomaisesti isojen ryhmien aktiviteetiksi. Tilausryhmien kanssa voimme nousta Vuokatinvaaralle joko kenkäillen tai autoilla. Taival alkaa vaaramaisemassa leppoisasti nautiskellen tai reippaasti kuntoillen ryhmän toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Varaa nyt

Lumikenkäretki luontoon

4 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän minimikoko 4 hlö

109 € / aikuinen 79 € / lapsi (4-14 v.)

Ei sovellu liikuntaesteisille

Tällä lumikenkäretkellä pääset tutustumaan Vuokatinvaaran metsään oppaan johdolla. Retki alkaa Safari Centeriltä, josta otetaan lumikengät matkaan. Kuljetus Vuokatinvaaran päälle, josta lumikenkäretki alkaa. Muutaman minuutin sisällä olet keskellä hiljaisuutta ja tynkkylumisia puita. Oppaanne vie teidät syvemmälle metsään ja kertoo samalla luonnosta ja Vuokatinvaaran historiasta.

Noin tunnin lumikenkäilun jälkeen, pysähdys puisella kodalla, jossa teet itse tulen oppaan avustuksella. Istu alas ja kuuntele oppaan tarinoita miten ihmiset ovat pärjänneet Kainuun maisemissa ennen sähkö ja vettä ja kuinka metsä on ollut kaiken vaurauden lähde. Kodassa nautitaan eväitä ja kuumaa juotavaa tulen lämmössä.

Omaa aikaa tutustua metsään ja nauttia sen hiljaisuudesta ennen kuin matkaa jatketaan takaisin parkkipaikalle. Keskellä luontoa vietetyn päivän jälkeen olosi on varmasti virkistynyt ja tarmokas ja olet valmis uusiin seikkailuihin.

Kelluntasafari

1 h | Ryhmän minimikoko 4 hlö

109 € / hlö, suos. ikäraja 15 v. Sis. varusteet ja turvallisuusohjeistuksen

Ei sovellu liikuntaesteisille

Jos haluat kokeilla jotain jännittävää – kelluntasafari avannossa on tähän varma vastaus! Puet vaan kelluntapuvun päälle ja olet valmis virkistävään kylpyyn. Myönnämme, että kelluminen jäisessä vedessä saattaa kuulostaa hieman pelottavalta, mutta lupaamme, että sinulla on hauskaa ja tunne on täysin erilainen kuin avantouinnissa! Kelluntapuvun kanssa kylmyys ei tunnu ja huomaat pian, että vedessä on lämpimämpi kuin jään reunalla.

Pilkkiretki

1,5 h | Ryhmän minimikoko 4 hlö

79 € / aikuinen
49 € / lapsi (4-14 v.)

Ei sovellu liikuntaesteisille

Vietä hauska päivä kanssamme pilkillä! Retki alkaa safarikeskukseltamme, jossa puemme lämpimät talvivarusteet ylle. Kävelemme järvelle pienen metsän läpi ja paikallinen opas johdattaa porukan seudun parhaille pilkkipaikoille. Kuumat juomat sisältyvät hintaan. Täydellinen aktiviteetti perheille ja ryhmille!

Metsäretki Fatbikella

2 h | Tilausryhmän minimikoko 4 hlö

99 € / hlö, ikäraja 15 v.

Ei sovellu liikuntaesteisille

Tule mukaan upealle Fatbike-retkelle talvisiin Vuokatinvaaran maisemiin. Fatbikella voit pyöräillä myös lumella ja voimme luvata hauskan iltapäivän ulkoillen. Kokenut paikallinen oppaamme tekee retkestä ikimuistoisen johdattaessaan sinut lumisten mäntymetsien läpi Vuokatin kauniissa luonnossa. Eväät sis. hintaan.

Jännittävä illan lumikenkäseikkailu

2 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän minimikoko 4 hlö

99 € / aikuinen
69 € / lapsi (alle 15 v.)

Sis. tarvittavat varusteet sekä turvallisuusohjeistuksen

Ei sovellu liikuntaesteisille

Tilausryhmille mahdollisuus myös keittolounaaseen + 20 € / hlö

Hämärän hiipiessä illansuussa on aika lähteä lumikenkäretkelle metsästämään revontulia. Seikkailu alkaa Safarikeskukselta, josta lähdetään kiipeämään ylös Vuokatinvaaraa.

Maisemat ovat upeat, mitä korkeammalle noustaan ja hyvällä onnella taivaalla loistaa myös revontulet. Matkalla nautitaan iloisesta tunnelmasta, lämpimästä mehusta ja pienestä välipalasta nuotiolla. Sopii mainiosti koko perheelle sekä ryhmille!

Varaa nyt

TEE VARAUS

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Voit tehdä oheisella lomakkeella mihin tahansa ohjelmaamme varauskyselyn haluamallesi ajankohdalle.

Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse kategoria*

Valitsemasi ohjelma*

Toiveesi vierailun ajankohdasta*

Kyllä, Vuokatti Safaris voi ehdottaa myös muita läheisiä päivämääriä

Aikuisia*

Lapsia (alle 15 v.)*

Lisätietoa