Lumikenkäseikkailu

2 h | MA ja TO klo 10:30 TAI sopimuksen mukaan
Ryhmän minimikoko 4 hlö

79 € / aikuinen, 49 € / lapsi (4-14 v.)

Opastettu retki Vuokatin upeassa luonnossa. Ohjelma alkaa lumikenkien käytön ja tekniikan opastuksella. Matkan varrella paikallinen oppaamme kertoo tarinoita alueen historiasta ja luonnosta. Matkalla nautitaan iloisesta tunnelmasta ja lämpimästä mehusta. Reitin pituus noin 2 km. Sopii mainiosti koko perheelle!

Lumikenkäretki luontoon

4 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän minimikoko 4 hlö

119 € / aikuinen, 79 € / lapsi (4-14 v.)

Tällä lumikenkäretkellä pääset tutustumaan Vuokatin alueen kauniiseen luontoon oppaan johdolla. Oppaanne vie teidät syvemmälle metsään keskelle hiljaista lumista luontoa ja kertoo samalla Vuokatin alueesta.

Noin tunnin lumikenkäilun jälkeen pysähdys puisella kodalla, jossa teet itse tulen oppaan avustuksella. Kodassa nautitaan eväitä ja kuumaa juotavaa elävän tulen lämmössä.

Omaa aikaa tutustua metsään ja nauttia sen hiljaisuudesta ennen kuin matkaa jatketaan takaisin. Keskellä luontoa vietetyn päivän jälkeen olosi on varmasti virkistynyt ja tarmokas ja olet valmis uusiin seikkailuihin. Reitin pituus noin 4 km.

Kelluntasafari

1 h | Ryhmän minimikoko 4 hlö

109 € / hlö, suos. ikäraja 15 v. Sis. varusteet ja turvallisuusohjeistuksen

Jos haluat kokeilla jotain jännittävää – kelluntasafari avannossa on tähän varma vastaus! Puet vaan kelluntapuvun päälle ja olet valmis virkistävään kylpyyn. Myönnämme, että kelluminen jäisessä vedessä saattaa kuulostaa hieman pelottavalta, mutta lupaamme, että sinulla on hauskaa ja tunne on täysin erilainen kuin avantouinnissa! Kelluntapuvun kanssa kylmyys ei tunnu ja huomaat pian, että vedessä on lämpimämpi kuin jään reunalla.

Pilkkiretki

1,5 h | PE 10:30 TAI sopimuksen mukaan | Ryhmän minimikoko 4 hlö

79 € / aikuinen
49 € / lapsi (4-14 v.)

Vietä hauska päivä kanssamme pilkillä! Retki alkaa safarikeskukseltamme, jossa puemme lämpimät talvivarusteet ylle. Kävelemme järvelle pienen metsän läpi ja paikallinen opas johdattaa porukan seudun parhaille pilkkipaikoille. Kuumat juomat sisältyvät hintaan. Täydellinen aktiviteetti perheille ja ryhmille!

Revontuliseikkailu lumikengillä

2 h | PE 18:00 TAI sopimuksen mukaan | Ryhmän minimikoko 4 hlö

99 € / aikuinen
69 € / lapsi (alle 15 v.)

Sis. tarvittavat varusteet sekä turvallisuusohjeistuksen

Hämärän hiipiessä illansuussa on aika lähteä lumikenkäretkelle metsästämään revontulia. Seikkailu alkaa lumikenkien käytön ja tekniikan opastuksella.

Maisemat ovat upeat, mitä syvemmälle metsään kuljetaan ja hyvällä onnella taivaalla loistaa myös revontulet. Matkalla nautitaan iloisesta tunnelmasta, lämpimästä mehusta ja makkaranpaistosta nuotiolla. Reitin pituus noin 2 km. Sopii mainiosti koko perheelle sekä ryhmille!

Hiihtoretki

2-3 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän minimikoko 4 hlö

99 € / hlö, suos. yli 12-vuotiaille

Maastohiihto on perinteinen osa suomalaista kulttuuria! Lähde leppoisalle hiihtoretkelle ihailemaan Vuokatin kauniita maisemia paikallisen oppaan johdolla. Mahdollisuus viettää virkistävä päivä luonnossa, ottaa talvisia kuvia muistoksi ja saada samalla liikuntaa. Nauti rauhoittavasta talvimaisemasta ja kenties löydätte oppaan kanssa myös eläinten jälkiä tutkittavaksi. Välineet sisältyvät hintaan.

TEE VARAUS

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Voit tehdä oheisella lomakkeella mihin tahansa ohjelmaamme varauskyselyn haluamallesi ajankohdalle.

Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse kategoria*

Valitsemasi ohjelma*

Toiveesi vierailun ajankohdasta*

Kyllä, Vuokatti Safaris voi ehdottaa myös muita läheisiä päivämääriä

Aikuisia*

Lapsia (alle 15 v.)*

Lisätietoa