Poroajelua

1,5 h | Ryhmäkoko 4–20 hlö

79 € / aikuinen 49 € / lapsi (4-14 v.)

Sis. turvallisuusohjeistuksen ja varusteet tarvittaessa

Soveltuu liikuntaesteisille

Tule tutustumaan valloittaviin poroihimme ja nauttimaan rauhallisesta poroajelusta. Oppaamme kertoo aluksi poroista, niiden elintavoista Suomessa ja poronhoidosta, jota on harjoitettu tällaisenaan jo yli 500 vuotta. Poron kiinniottaminen tapahtuu suopungilla ja ohjelmassa jokainen pääsee kokeilemaan suopungin heittoa. Poroajelulla reessä voi matkustaa kaksi henkilöä kerralla. Ohjelman yhteydessä nautimme eväistä ja mehusta kodikkaassa kodassamme. Ohjelma sisältää tarvittaessa varusteet poroajeluun osallistujille.

Vierailu Joulupukin maassa

23.12., 25.12. & 28.12.2019 – 8.1.2020 | klo 12–16

Hyvölänkyläntie 1, Vuokatti

49 € / hlö | Tervetuloa myös ilman ennakkoilmoittautumista!

Soveltuu liikuntaesteisille

Astu taikametsän keskelle Joulupukin maahan! Ennen joulupukin tapaamista on aika tavata joulupukin porot, jotka vievät kaikki lapset ja lapsenmieliset pienelle poroajelulle.

Ajelun jälkeen lämmittele glögimukin kanssa tulen loimussa ja maistele vaikka tonttujen tarjoamia jouluherkkuja. Huomaathan myös porot, jotka odottavat niin rapsutuksia kuin jäkälääkin kaikilta Joulupukin maassa vierailevilta.

Lopuksi tapaat itse Joulupukin hänen tunnelmallisessa mökissään, jossa lapset saavat pienet lahjat ja perheestä otetaan muistoksi kuva Joulupukin kanssa.

Ilmoittautuminen

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Ohjelmiin ilmoittaudutaan edellisenä päivänä klo 16:00 mennessä. Ilmoittautua voi puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella ilmoittautumislomakkeella. Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse ohjelma*

Päivämäärä ja kellonaika*

Aikuisia*

Lapsia (alle 15v.)

Lisätietoa