Revontulikelkkasafari

2 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän minimikoko 4 hlö

149 € / kuljettaja
109 € / matkustaja
89 € / lapsi (alle 15 v.)

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Huom! Kuljettajalla oltava voimassa oleva ajokortti

 Tilausryhmille mahdollisuus myös keittolounaaseen + 20 € / hlö

Tervetuloa tutustumaan Vuokatin upeaan luontoon moottorikelkan selästä. Tämä retki tehdään illan hämärässä, jolloin moottorikelkalla ajo on kuljettajalle jännittävä kokemus. Hyvällä onnella tällä retkellä törmäämme myös revontuliin, joita voi ihastella tauolla kahvin/mehun ja makean leivonnaisen kanssa.

Kelkkailemme uusilla hiljaisilla nelitahtikelkoilla turvallisesti oppaan johdolla Vuokatin huikeissa maisemissa. Uuden teknologian ansiosta kelkat ovat entistä ympäristöystävällisempiä ja ajomukavuudeltaan sekä turvallisuudeltaan huippuluokkaa! Reitin pituus noin 20 km.

Revontuliseikkailu lumikengillä

2 h | PE klo 18:00 tai sopimuksen mukaan | Ryhmän minimikoko 4 hlö

99 € / aikuinen
69 € / lapsi (alle 15 v.)

Sis. tarvittavat varusteet sekä turvallisuusohjeistuksen

Tilausryhmille mahdollisuus myös keittolounaaseen + 20 € / hlö

Hämärän hiipiessä illansuussa on aika lähteä lumikenkäretkelle metsästämään revontulia. Seikkailu alkaa lumikenkien käytön ja tekniikan opastuksella.

Maisemat ovat upeat, mitä syvemmälle metsään kuljetaan ja hyvällä onnella taivaalla loistaa myös revontulet. Matkalla nautitaan iloisesta tunnelmasta, lämpimästä mehusta ja makkaranpaistosta nuotiolla. Reitin pituus noin 2 km. Sopii mainiosti koko perheelle sekä ryhmille!

Varaa nyt

Kanelin reporetki

3 h | KE ja LA klo 18:00 TAI sopimuksen mukaan

239 € / aikuinen | 149 € / lapsi (4-14 v.)
Ajamme 2 hlö / reki

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Ikimuistoinen koiravaljakkoseikkailu illan pimentyessä. Tällä reitillä pääset kokeilemaan valjakkoajelua niin peltojen yli kuin metsän siimeksessä kuunnellen vain koirien hengitystä ja tassujen iskeytymistä lumeen. Reitti on 12 km pitkä ja puolessa välissä matkaa, kuljettaja saa istua matkustajan paikalle ja matkustaja pääsee myös valjakkoajelun makuun. Reitin kierrossa menee säästä riippuen noin tunti. Ja jos onni suosii, näemme vaarat revontulien loisteessa.

Varaa nyt

Revontuliseikkailu – metsästä revontulia huskyjen kanssa!

4 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän minimikoko 4 hlö

299 € / aikuinen | 179 € / lapsi (4-14 v.)
Ajamme 2 hlö / reki

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Koe arktisen yön tunnelma ikimuistoisella revontuliseikkailulla! Ajamme 20 km matkan koiravaljakoilla pitkin metsiä, peltoja ja järven jäätä. Tehokkaat otsalamput valaisevat reittimme, kun kuljemme kohti tunnelmallista taukopaikkaamme illan pimentyessä. Ihaile Vuokatin vaarojen yöllistä siluettia koirien viedessä sinua eteenpäin. Jos onni suosii, pääsemme näkemään vaarat myös revontulien loisteessa!

Matkan aikana pysähdymme nauttimaan retkieväitä paimentolaisten perinteisessä asumuksessa, käsintehdyssä jurtassa, joka on pystytetty pieneen asumattomaan saareen. Soihduilla valaistu saaren ranta on upea näky illan pimeydessä. Kamiinalla lämmitettävässä jurtassa voitte nauttia rentouttavasta tunnelmasta samalla, kun oppaamme valmistaa teille maittavat retkieväät.

TEE VARAUS

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Voit tehdä oheisella lomakkeella mihin tahansa ohjelmaamme varauskyselyn haluamallesi ajankohdalle.

Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse kategoria*

Valitsemasi ohjelma*

Toiveesi vierailun ajankohdasta*

Kyllä, Vuokatti Safaris voi ehdottaa myös muita läheisiä päivämääriä

Aikuisia*

Lapsia (alle 15 v.)*

Lisätietoa