Vauhdin hurmaa uudella Speedboatilla

Speedboat tarjoaa kyytiä vauhdinnälkäisille sekä hurjista kurveista pitäville matkustajille. Ryhmän mukaan safareita ajetaan vauhdikkaasti tai leppoisasti Vuokatin maisemista nautiskellen.

Varustamme venesafarille osallistujat aina huippulaadukkaisiin Scott-lämpöhaalareihin, mikä antaa mahdollisuuden ajaa safareita heti jäiden lähdöstä aina marraskuuhun jäidentuloon saakka. Speedboat-safarilla haukkaat takuuraikasta happea kiitämällä vauhdikkaasti järven pinnalla! Soveltuu mainiosti yrityksesi virkistyspäivän ohjelmaksi, synttäreille, polttareihin tai muuten vain vaikkapa perheystävien kanssa jaetulle seikkailulle.

Erikoisuutena: tämä vauhdikas ja ketterä speedboat pystyy pyörähtämään 360 asteen pyörähdyksen!

Turvallisuus

Kuljettajillamme on vankka kokemus erilaisten veneiden kuljettamisesta sekä vaadittavat kuljettajatutkinnot. Kaikille venesafarille osallistuville annetaan turvallisuusohjeistus ja matkustajat sonnustetaan pelastusliiveillä.

Speedboat-veneen tekniset tiedot

Valmistusmaa: Uusi-Seelanti
Malli: Drifter
Pituus: 8 m
Leveys: 2,90 m
Materiaali: alumiini
Moottorit: 2 x 300 Turbo Diesel, yht. 600 HP
Huippunopeus: lähes 100 km/h

Need for Speed

1 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

590 €

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Lähde mukaan lyhyelle vauhtikierrokselle Sotkamon satamasta käsin! Superjetboat tarjoaa matkustajilleen vauhdikasta kyytiä tai leppoisan venematkan maisemia ihaillen. Huippunopeus veneessä matkustajien ja sään niin salliessa on miltei 100 km/h!

Eikä vain vauhti, vaan myös 360 asteen pyörähdykset saavat matkustajat kiljumaan naurusta, kun taas leikkimieliset pysähdykset saa matkustajat kastumaan takuuvarmasti pärskyvästä vedestä. Ohjelman kesto on yksi tunti, josta vesillä ollaan noin puoli tuntia.

Vauhdilla terassille

2 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

790 €

Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Vauhdikas veneretki Naapurinvaaran lomakylän terassille, jossa asiakkailla mahdollisuus nauttia terassin antimista ja auringosta.

Superjetboat tarjoaa matkustajilleen vauhdikasta kyytiä tai leppoisan venematkan maisemia ihaillen. Huippunopeus veneessä matkustajien ja sään niin salliessa on miltei 100 km/h! Eikä vain vauhti, vaan myös 360 asteen pyörähdykset saavat matkustajat kiljumaan naurusta, kun taas leikkimieliset pysähdykset saa matkustajat kastumaan takuuvarmasti pärskyvästä vedestä.

Tällä safarilla ajamme kapean ja kauniin Tenetin-joen, joka on kuin tehty tälle linjakkaalle veneelle. Ohjelman kesto on kaksi tuntia, josta vesillä ollaan noin tunti.

Veneretki kuumalle lähteelle

2 h + saunat 3 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

1090 € yhdellä saunalla, 1290 € kahdella saunalla

Sis. pyyhkeet sekä tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Vauhdikas veneretki Naapurinvaaran lomakylän terassille, jonka päätämme kastelemalla kaikki matkustajat pyörähdyksin ja pysähdyksin.

Naapurinvaaran lomakylässä matkustajia odottaa lämmin sauna ja upea kuumalähde-poreallas. Superjetboat tarjoaa matkustajilleen vauhdikasta kyytiä tai leppoisan venematkan maisemia ihaillen. Huippunopeus veneessä matkustajien ja sään niin salliessa on miltei 100 km/h! Eikä vain vauhti, vaan myös 360 asteen pyörähdykset saavat matkustajat kiljumaan naurusta ja leikkimieliset pysähdykset saavat matkustajat kastumaan takuuvarmasti pärskyvästä vedestä.

Tällä safarilla ajamme kapean ja kauniin Tenetin-joen, joka on kuin tehty tälle linjakkaalle veneelle. Ohjelman kesto n. 2 tuntia + illanvietto 3 tuntia. Ryhmille voimme myös järjestää ruokatarjoilun toiveiden mukaan.

TEE VARAUS

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Voit tehdä oheisella lomakkeella mihin tahansa ohjelmaamme varauskyselyn haluamallesi ajankohdalle.

Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse kategoria*

Valitsemasi ohjelma*

Toiveesi vierailun ajankohdasta*

Kyllä, Vuokatti Safaris voi ehdottaa myös muita läheisiä päivämääriä

Aikuisia*

Lapsia (alle 15 v.)*

Lisätietoa