Aurinkoristeily

3 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

690 €

Lähde risteilemään upealla Sun Tracker -aluksellamme Tenetinjoen reitille! Tämä risteily sopii mainiosti yritysryhmille, polttariporukoille tai vaikkapa syntymäpäiväjuhlien kohokohdaksi. Pysähdymme Napiksen lomakylässä, jossa mahdollista käydä uimassa tai vaikka jäätelöllä lomakylän kahviossa. Veneellä nautit upeista maisemista ja leppoisasta tunnelmasta. Tarjoilupaketit joko tilauksen mukaan tai omatoimisesti. Veneestä löytyy iso kylmätila juomille sekä kaasugrilli.

Bileristeily

4 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

890 €

Tällä risteilyllä matkustajat pääsevät nauttimaan upean risteilyveneemme luksustunnelmasta ja herkullisista tarjoiluista. Pakettiin kuuluu makkaran grillaus ja virvoitusjuomat. Risteilyllä mahdollisuus pysähtyä Naapurinvaaran lomakylän terassille. Ohjelma soveltuu erinomaisesti kaikenikäisille erilaisiin juhlahetkiin!

Kalastusretki ryhmille

3 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

790 €

Sun Tracker -aluksemme soveltuu loistavasti kalastukseen maksimissaan kymmenen hengen ryhmille. Alus on varustettu uusimmalla tekniikalla, kuten Raymarine 3D-kaikuluotaimella sekä Motorguide GPS-ankkurilla heittokalastusta varten. Oppaamme tuntevat paikalliset kalavedet kuin omat taskunsa ja tavoitteenamme onkin löytää kuhaa sekä haukea kaikille kalastajille. Kalastustyylinä heittokalastus ja Jigi-kalastus.

FIRMA cup -kalastuskilpailu

4 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

990 €

Firma cup -kalastuskilpailussa mitellään osallistujien kesken suurimmasta saaliista. Sun Tracker -aluksemme soveltuu loistavasti kalastukseen maksimissaan kymmenen hengen ryhmille. Alus on varustettu uusimmalla tekniikalla, kuten Raymarine 3D-kaikuluotaimella sekä Motorguide GPS-ankkurilla heittokalastusta varten. Oppaamme tuntevat paikalliset kalavedet kuin omat taskunsa ja tavoitteenamme onkin löytää kuhaa sekä haukea kaikille kalastajille. Kalastustyylinä heittokalastus ja Jigi-kalastus. Kalaretkellä maistuu aina hyvät eväät ja kahvi, jotka nautitaan järvellä kalastuksen lomassa.

Koko päivän kalastusretki

8 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

1290 € + eväspaketti 25 € / hlö (sis. grillimakkara-lounas, leivät, kahvit, kahvileivät ja juomat)

Lähde mukaan kiireettömälle kalastusretkellemme seikkailemaan Vuokatin vesillä kuhaa ja haukea narraten. Tällä retkellä ehdimme hyvin koluta useita kalapaikkoja. Retkellä on saalistakuu. Ohjelmaan kuuluu myös rentoa makkaranpaistoa grillissä ja eväiden nauttimista järvimaisemia ihaillen.

TEE VARAUS

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Voit tehdä oheisella lomakkeella mihin tahansa ohjelmaamme varauskyselyn haluamallesi ajankohdalle.

Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse kategoria*

Valitsemasi ohjelma*

Toiveesi vierailun ajankohdasta*

Kyllä, Vuokatti Safaris voi ehdottaa myös muita läheisiä päivämääriä

Aikuisia*

Lapsia (alle 15 v.)*

Lisätietoa