Aurinkoristeily

3 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

790 €

Soveltuu liikuntaesteisille

Lähde risteilemään upealla Sun Tracker -aluksellamme Tenetinjoen reitille! Tämä risteily sopii mainiosti yritysryhmille, polttariporukoille tai vaikkapa syntymäpäiväjuhlien kohokohdaksi. Pysähdymme Napiksen lomakylässä, jossa mahdollista käydä uimassa tai vaikka jäätelöllä lomakylän kahviossa. Veneellä nautit upeista maisemista ja leppoisasta tunnelmasta. Tarjoilupaketit joko tilauksen mukaan tai omatoimisesti. Veneestä löytyy iso kylmätila juomille sekä kaasugrilli.

American Barbecue -risteily

4 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

990 € + ruokatarjoilupaketti 25 € / hlö

 Soveltuu liikuntaesteisille

Tällä risteilyllä matkustajat pääsevät nauttimaan amerikkalaisen veneemme luksustunnelmasta ja herkullisista tarjoiluista teemaan sopien. Pakettiin kuuluu amerikkalaistyylinen menu: grillatut barbecue-pihvit perunasalaatilla, sekä juomaksi tietysti kylmät Coca-Colat sipsejä ja popcornia unohtamatta. Risteilyllä mahdollisuus pysähtyä Napiksen lomakylän terassille.

Kalastusretki

3 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

790 € + eväspaketti 10 € / hlö (sis. leipä, juoma ja kahvi)

 Soveltuu liikuntaesteisille

Sun Tracker -aluksemme soveltuu loistavasti kalastukseen maksimissaan kymmenen hengen ryhmille. Alus on varustettu uusimmalla tekniikalla, kuten Raymarine 3D-kaikuluotaimella sekä Motorguide GPS-ankkurilla heittokalastusta varten. Oppaamme tuntevat paikalliset kalavedet kuin omat taskunsa ja tavoitteenamme onkin löytää kuhaa sekä haukea kaikille kalastajille. Kalastustyylinä heittokalastus ja Jigi-kalastus. Kalaretkellä maistuu aina hyvät eväät ja kahvi, jotka nautitaan järvellä kalastuksen lomassa.

FIRMA cup -kalastuskilpailu

4 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

890 € + eväspaketti 10 € / hlö (sis. leipä, juoma ja kahvi)

 Soveltuu liikuntaesteisille

Firma cup -kalastuskilpailussa mitellään osallistujien kesken suurimmasta saaliista. Sun Tracker -aluksemme soveltuu loistavasti kalastukseen maksimissaan kymmenen hengen ryhmille. Alus on varustettu uusimmalla tekniikalla, kuten Raymarine 3D-kaikuluotaimella sekä Motorguide GPS-ankkurilla heittokalastusta varten. Oppaamme tuntevat paikalliset kalavedet kuin omat taskunsa ja tavoitteenamme onkin löytää kuhaa sekä haukea kaikille kalastajille. Kalastustyylinä heittokalastus ja Jigi-kalastus. Kalaretkellä maistuu aina hyvät eväät ja kahvi, jotka nautitaan järvellä kalastuksen lomassa.

Koko päivän kalastusretki

8 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 1-11 hlö

1290 € + eväspaketti 25 € / hlö (sis. grillimakkara-lounas, leivät, kahvit, kahvileivät ja juomat)

 Soveltuu liikuntaesteisille

Lähde mukaan kiireettömälle kalastusretkellemme seikkailemaan Vuokatin vesillä kuhaa ja haukea narraten. Tällä retkellä ehdimme hyvin koluta useita kalapaikkoja. Retkellä on saalistakuu. Ohjelmaan kuuluu myös rentoa makkaranpaistoa grillissä ja järvimaisemasta nauttimista eväistä nauttien.

TEE VARAUS

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Voit tehdä oheisella lomakkeella mihin tahansa ohjelmaamme varauskyselyn haluamallesi ajankohdalle.

Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse kategoria*

Valitsemasi ohjelma*

Toiveesi vierailun ajankohdasta*

Kyllä, Vuokatti Safaris voi ehdottaa myös muita läheisiä päivämääriä

Aikuisia*

Lapsia (alle 15 v.)*

Lisätietoa