Vierailu huskytarhalla

1 h | MA–LA klo 11:00 | 3.6.–2.11.2019

19 € / aikuinen 12 € / lapsi (4-14 v.)

Opastettu tutustuminen yli kahdeksaankymmeneen ystävälliseen rekikoiraamme. Kuulet mielenkiintoisia tarinoita rekikoirista, niiden hoidosta ja koulutuksesta. Saat rapsutella ja silittää koiria niin paljon kuin jaksat. Lopuksi hauska ahmattikisa! Monet toimeliaat päivät ja kymmenet koirat ovat vuosien varrella kerryttäneet oppaillemme taskut täyteen tarinoita hauskoista ja hurjista sattumista. Miten leikkisästä koiranpennusta kasvaa koiramaailman huippu-urheilija?

Varaa nyt

Valjakkoajelua Huskymersulla

1,5 h | MA–LA klo 10:00 | 3.6.–2.11.2019

59 € / aikuinen, 39 € / lapsi (4–14 v.)

Sis. tarvittavat varusteet, turvallisuusohjeistuksen sekä vierailun Huskyareenalla

Koe koiravaljakon riemu Nupun ja Nallon kierroksella! Rinki on n. 0,5 kilometrin mittainen ja sitä ajetaan 2 kierrosta.

Kymmenen huskyn valjakko vetää erikoisvalmisteista huippuluokan kärryä, “Huskymersua”. Huskyt eivät suinkaan nuku kesäunta, vaan Huskymersulla nämä koiramaailman huippu-urheilijat pitävät kunnostaan huolta myös kesäisin. Ajelua varten saat meiltä tarvittaessa varusteet, joten sadekelikään ei estä tämän vauhdikkaan lajin kokeilemista. Lopuksi vieraillaan tarhallamme ja tutustutaan valloittaviin huskypersooniimme.

Varaa nyt

Melontaretki

2 h | TO klo 13:00 | 3.6. – 30.9.2019

79 € / aikuinen 49 € / lapsi (4-14 v.)

Sis. tarvittavat varusteet sekä turvallisuusohjeistuksen

Lähde mukaan rentouttavalle melontaretkelle läheiselle Jäätionlammelle! Opastamme melontatekniikkaa ja nautiskelemme tyynen veden melonnasta. Tauolla nautimme mehut ja paistamme makkaraa.

Retki on opastettu ja vaativuustasoltaan helppo. Sopii mainiosti perheelle, yritysten ryhmille ja ensikertalaisille!

Varaa nyt

Kalastusretki

3 h | MA klo 10:00 | 3.6. – 30.9.2019

299 € / retki

Sis. tarvittavat varusteet sekä turvallisuusohjeistuksen

Kalastusretki ammattitaitoisen oppaan johdolla. Lähde heittokalastusretkelle Buster-veneellämme – pääset varmasti parhaille kalapaikoille paikallisen tietämyksen voimin! Saaliskaloina kuha, hauki ja ahven.

Varaa nyt

Luontoretki

2 h |  TI klo 11:00 | 3.6. – 31.10.2019

59 € / aikuinen ja 39 € / lapsi 4-14v.

Tämä retki sopii hyvin perheille ja luonnosta kiinnostuneille. Ihaile vaaramaisemia ja kuuntele oppaan tarinoita luonnosta. Pysähdys Pöllyvaaran laavulla, jossa opas opettaa tulentekoa. Kun tuli on saatu sytytettyä valmistatte makoisat retkieväät sen avulla. Kävelymatkan pituus noin 1 kilometri. Riippuen kesän ajankohdasta, ohjelmaan voidaan liittää myös marjanpoimintaa (mustikat/lakat alkaen heinäkuu, puolukat elokuu).

Varaa nyt

Karhunkatseluilta

10 h |  KE + LA klo 14:00 | 1.6. – 30.9.2019

280 € / hlö | ryhmän minimikoko 4 hlö
235 € / hlö | ryhmän minimikoko 6 hlö
200 € / hlö | ryhmän minimikoko 10 hlö

suos. ikäraja 10 v.

Lähde mukaan tapaamaan Suomen kansalliseläintä – karhua! Karhut ovat Euroopan suurin petoeläin ja uroskarhu voikin painaa jopa 300 kg. Unohtumaton ilta ja varmasti paras mahdollisuus elämäsi kuvaan onnistuu turvallisesti kojun sisältä. Katselu- ja kuvauspaikat sijaitsevat Kuhmossa. Alueella on kuvattu suurpetoja jo yli 30 vuoden ajan ja siellä on mahdollista nähdä sekä kuvata karhun lisäksi ahmoja ja susia. Varsinkin ahmoja ja karhuja alueella esiintyy runsaasti.

Kuljetus Vuokatista karhukojuun kahdelta iltapäivällä. Siirtyminen kuvauskojuun, jossa voi turvallisesti odottaa karhujen ilmestymistä. Jokaiselle on oma istuin kamera-aukolla ja kojussa on kuivakäymälä. Piknik-eväät sisältyvät pakettiin, mutta toki omiakin eväitä voi ottaa mukaan. Puoli kymmeneltä taianomaisen illan jälkeen siirtyminen takaisin bussiin ja kuljetus Vuokattiin.

Varaa nyt

Ilmoittautuminen

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Ohjelmiin ilmoittaudutaan edellisenä päivänä klo 16:00 mennessä. Ilmoittautua voi puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella ilmoittautumislomakkeella. Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt min. 4 hlö. Takuulähdöt toteutuvat myös ilman minimihenkilömäärää ja näitä lähtöjä voi ostaa etukäteen verkkokaupastamme. Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse ohjelma*

Päivämäärä ja kellonaika*

Aikuisia*

Lapsia (alle 15v.)

Lisätietoa