Kelkkasafari Vuokatin maisemissa

2 h | MA-PE, SU klo 11:00

129 € / kuljettaja
89 € / matkustaja
69 € / lapsi (alle 15 v.)

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Huom! Kuljettajalla oltava voimassa oleva ajokortti

Kelkkailemme uusilla hiljaisilla nelitahtikelkoilla turvallisesti oppaan johdolla Vuokatin huikeissa maisemissa. Uuden teknologian ansiosta kelkat ovat entistä ympäristöystävällisempiä ja ajomukavuudeltaan sekä turvallisuudeltaan huippuluokkaa! Tauolla nautimme kahvit/mehut ja makeat leivonnaiset. Safari sopii hyvin myös ensikertalaisille. Reitin pituus noin 20 km.

Lumen ja jään kierros

3 h | KE 13:30 ja LA 10:00

179 € / kuljettaja
139 € / matkustaja
99 € / lapsi (alle 15 v.)

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Huom! Kuljettajalla oltava voimassa oleva ajokortti

Vietä unohtumaton kelkkailupäivä Vuokatin upeimmilla maisemareiteillä, joille kokeneet oppaamme sinut johdattavat. Tällä safarilla pääset kiertämään seudun kaikki parhaat kelkkailumaastot, sillä seikkailemme niin korkealla Vuokatin huipulla, lumisilla metsäreiteillä kuin laakeilla jääosuuksillakin. Järvitaipaleella Vuokatin jylhät vaaramaisemat näyttäytyvät kaikessa komeudessaan, kun kiidämme kelkkojen kanssa kohti määränpäätämme.

Uusilla nelitahtikelkoillamme ajaminen on todellinen nautinto, sillä ne ovat hiljaisia ja ympäristöystävällisiä! Tauolla nautimme kahvit ja makeat leivonnaiset. Reitin pituus noin 40 km.

Tämä safari sopii erityisen mainiosti ryhmille ja yrityksille, sillä voimme halutessanne helposti lisätä myös maittavan ruokailutauon safarin yhteyteen!

Nupun ja Nallon kierros

1,5 h | MA, KE, TO ja LA klo 10:30

89 € / aikuinen 59 € / lapsi (4-14 v.)

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Tervetuloa ajamaan koiravaljakolla Nupun ja Nallon kierrokselle – vaikka koko perheen voimin! Reen eteen valjastetaan kuusi innokasta huskya, jotka näyttävät, miten lumella juoksemisesta todella riemuitaan. Aikuiset voivat kokeilla ajamista myös itse lasten istuessa lämpimästi kyydissä. Lapsetkin pääsevät halutessaan kokeilemaan ajamista yhdessä aikuisen kanssa kahden ajettavalla Double Driver-reellämme! Yhden kierroksen pituus on 0,5 km ja reitti ajetaan useampaan kertaan. Ajelun jälkeen tutustutaan Vuokatti Safariksen valloittaviin husky-persooniin.

Alfonsin metsäretki

2 h | MA, KE ja LA klo 13:00

139 € / aikuinen 99 € / lapsi (4-14 v.)

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Koe valjakkoajo riemu metsäreitillä, joka on nimetty vanhan Alfons-huskyn mukaan! Kuudesta innokkaasta huskysta koostuva valjakko kiidättää sinut talvisten peltojen ja metsätaipaleiden läpi. Aikuiset saavat ajaa rekeä itse lasten istuessa lämpimästi kyydissä porontaljojen peittelemänä.

Ajamme noin 6 km kauniin metsäreitin, jonka taittamiseen koiravaljakoilla menee noin puoli tuntia. Ajelun jälkeen tutustutaan ystävällisiin huskypersooniin.

Kanelin korpitaival

3 h | TO klo 13:00

199 € / aikuinen
129 € / lapsi 4-14v.

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen. Ajamme 2 henkilöä per reki.

Tule mukaan kokeilemaan seikkailullista reittiämme Vuokatin vaaramaisemassa. Tällä reitillä pääset kokeilemaan valjakkoajelua niin peltojen yli kuin metsän siimeksessä kuunnellen vain koirien hengitystä ja tassujen iskeytymistä lumeen.

Reitti on 12 km pitkä ja puolessa välissä matkaa, kuljettaja saa istua matkustajan paikalle ja matkustaja pääsee myös valjakkoajelun makuun. Reitin kierrossa menee säästä riippuen noin tunti. Valjakkoajelun jälkeen on aikaa tutustua aina ystävällisiin koiriimme tarhakierroksella.

Huskyseikkailu

4 h | TI ja PE klo 10:00

269 € / aikuinen 169 € / lapsi (4-14 v.)
Ajamme 2 hlö / reki

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Vuokatin upeat vaaramaisemat näyttäytyvät seikkailijoille, jotka nousevat reen jalaksille ja johdattavat valjakon kohti vaaramaisemia. Seikkailijat matkaavat kahden hengen reessä, jossa kyytiläinen istuu lämpimästi porontaljojen peittelemänä.

Retken puolessa välissä pysähdymme evästauolle pienessä saaressa sijaitsevaan kamiinalla lämpenevään paimentolaistelttaan eli käsintehtyyn jurttaan. Paluumatkalle kuski ja kyytiläinen voivat vaihtaa osia. Reitin pituus on 20 km, jonka taittamiseen valjakoilla menee noin kaksi tuntia. Ajelun jälkeen tutustumme vielä ystävällisiin huskypersooniin.

Kanelin reporetki

3 h | KE ja LA klo 18:00

239 € / aikuinen | 149 € / lapsi (4-14 v.)
Ajamme 2 hlö / reki

Sis. ajovarusteet sekä ajo- ja turvallisuusohjeistuksen

Ikimuistoinen koiravaljakkoseikkailu illan pimentyessä. Tällä reitillä pääset kokeilemaan valjakkoajelua niin peltojen yli kuin metsän siimeksessä kuunnellen vain koirien hengitystä ja tassujen iskeytymistä lumeen. Reitti on 12 km pitkä ja puolessa välissä matkaa, kuljettaja saa istua matkustajan paikalle ja matkustaja pääsee myös valjakkoajelun makuun. Reitin kierrossa menee säästä riippuen noin tunti. Ja jos onni suosii, näemme vaarat revontulien loisteessa.

Lumikenkäseikkailu

2 h | MA ja TO klo 10:30

79 € / aikuinen 49 € / lapsi (4-14 v.)

Opastettu retki Vuokatin upeassa luonnossa. Ohjelma alkaa lumikenkien käytön ja tekniikan opastuksella. Matkan varrella paikallinen oppaamme kertoo tarinoita alueen historiasta ja luonnosta. Matkalla nautitaan iloisesta tunnelmasta ja lämpimästä mehusta. Reitin pituus noin 2 km. Sopii mainiosti koko perheelle!

Revontuliseikkailu lumikengillä

2 h | PE 18:00

99 € / aikuinen
69 € / lapsi (alle 15 v.)

Sis. tarvittavat varusteet sekä turvallisuusohjeistuksen

Hämärän hiipiessä illansuussa on aika lähteä lumikenkäretkelle metsästämään revontulia. Seikkailu alkaa lumikenkien käytön ja tekniikan opastuksella.

Maisemat ovat upeat, mitä syvemmälle metsään kuljetaan ja hyvällä onnella taivaalla loistaa myös revontulet. Matkalla nautitaan iloisesta tunnelmasta, lämpimästä mehusta ja makkaranpaistosta nuotiolla. Reitin pituus noin 2 km. Sopii mainiosti koko perheelle sekä ryhmille!

Pilkkiretki

1,5 h | PE 10:30

79 € / aikuinen
49 € / lapsi (4-14 v.)

Vietä hauska päivä kanssamme pilkillä! Retki alkaa safarikeskukseltamme, jossa puemme lämpimät talvivarusteet ylle. Kävelemme järvelle pienen metsän läpi ja paikallinen opas johdattaa porukan seudun parhaille pilkkipaikoille. Kuumat juomat sisältyvät hintaan. Täydellinen aktiviteetti perheille ja ryhmille!

Poroajelua

1,5 h | LA klo 11:00

79 € / aikuinen 49 € / lapsi (4-14 v.)

Sis. turvallisuusohjeistuksen ja varusteet tarvittaessa

Tule tutustumaan valloittaviin poroihimme ja nauttimaan rauhallisesta poroajelusta. Tapaat aidon poroisännän, joka kertoo aluksi poroista, niiden elintavoista Suomessa ja poronhoidosta, jota on harjoitettu tällaisenaan jo yli 500 vuotta. Ohjelmassa jokainen pääsee kokeilemaan perinteistä suopungin heittoa. Poroajelulla reessä voi matkustaa kaksi henkilöä kerralla, reitin pituus noin 200 m. Ohjelma sisältää kuumat mehut sekä tarvittaessa varusteet poroajeluun osallistujille.

Ilmoittautuminen

Kaikki ohjelmamme ovat opastettuja.

Kaikki ohjelmamme sis. ajo- ja turvallisuusohjeet

040 9115 323   info@vuokattisafaris.com

Ohjelmiin ilmoittaudutaan edellisenä päivänä klo 16:00 mennessä. Ilmoittautua voi puhelimitse, sähköpostitse, alla olevalla lomakkeella tai ostamalla ohjelma verkkokaupastamme.

Ohjelmat toteutuvat, kun osallistujia on kertynyt minimiosallistujamäärä, joka on kaikissa viikko-ohjelmassa olevilla safareilla kaksi henkilöä.

Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse ohjelma*

Päivämäärä ja kellonaika*

Aikuisia*

Lapsia (alle 15v.)

Lisätietoa