Yritykset & organisaatiot

Vuokatti Safaris tarjoaa yrityksille ja organisaatioille ohjelmakokonaisuuksia erilaisiin tarpeisiin. Meillä voit järjestää ikimuistoiset virkistyspäivät, TYKY-päivät, illanvietot, pikkujoulut, eläkkeellesiirtymisjuhlat ja kokoukset inspiroivissa puitteissa.

Monipuolisesta ohjelmatarjonnastamme löytyy ympärivuotisesti toinen toistaan riemukkaampia aktiviteetteja jokaiseen makuun. Idyllisessä metsäpirtissämme on tilaa esimerkiksi kokoustarpeisiin max. 50 hengelle. Tila on varustettu valkokankaalla ja videotykillä.

Juhlatilaisuuksiin

Viihtyisässä metsäpirtissämme voi järjestää perhe- ja syntymäpäiväjuhlat, polttarit tai esimerkiksi häät. Tiloihimme mahtuu ruokailemaan 50 henkilöä. Mikäli haluat juhlista ohjelmalliset, suunnittelemme mielellämme sopivan kokonaisuuden.

Juhlatilaisuuden yhteyteen on vuodenajasta riippumatta järjestettävissä hauskaa ja vauhdikasta ohjelmaa, joka kruunaa juhlan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi ikimuistoinen hääajelu koiravaljakolla tai vauhdikas RIB-venesafari merkkipäivää juhlistavalle porukalle?

Koululais- ja opiskelijaryhmät

Vuosien varrella meillä on vieraillut useita erilaisia koululais- ja opiskelijaryhmiä leirikoulun tai muun yhteisen reissun yhteydessä. Järjestämme vankalla ammattitaidolla kaikille soveltuvan vauhdikkaan yhteisen ohjelmanumeron koko porukalle.

Suosittu ohjelma ympäri vuoden on ollut esimerkiksi vierailu huskytarhallamme, jossa pääsee tutustumaan noin 80 rekikoiran elämään ja kokeilemaan valjakkoajelua. Aikuisopiskelijoille voimme järjestää myös pidempiä ohjelmia – hypätkää vaikka porukalla mönkijöiden kyytiin ja maastoon mars!

Iloa ja elämyksiä jokaiseen makuun

Tutustu tarkemmin ohjelmatarjontaamme ja anna mielikuvituksen lentää! Laaja valikoimamme mahdollistaa mitä upeimmat elämykset tutun porukan kesken. Kanssamme voit järjestää juuri teidän ryhmällenne sopivan ikimuistoisen ohjelmakokonaisuuden vuodenajasta riippumatta.

Ohjelmien yhteyteen onnistuu yhdistää myös tarjoilu, esimerkiksi kahvitus, keittolounas, perinteiset musherin burgerit jurtassamme, nokipannukahvit maastossa tai vaikkapa herkullinen illallinen pitkän seikkailupäivän päätteeksi. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme räätälöidä Vuokatin vierailunne myös majoitusta myöten valmiiksi paketiksi, jolloin ryhmänne voi vain keskittyä nauttimaan matkasta. Ota yhteyttä ja kerro lisää toiveistanne!

Safarikeskuksen osoite:
Suvikkaantie 1, 88610 Vuokatti, FINLAND

Puhelinnumero:
040 9115 323

Sähköposti:
info@vuokattisafaris.com

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ryhmällesi!

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero

Viestisi*