Kimmo

Kimmo

SAFARIOPAS & PERUSTAJA

Kimmo on Vuokatti Safariksen toinen perustaja ja opas, jonka voi tavata etenkin huskyohjelmiemme yhteydessä. Kimmolla on vankka kokemus matkailualalta ja Vuokatissa hän on pyörittänyt huskytoimintaa vaimonsa Päivin ja lastensa tuella jo yli 10 vuoden ajan.

Samuli

Samuli

SAFARIOPAS & PERUSTAJA

Samuli on Vuokatti Safariksen toinen perustaja ja opas, jonka voi tavata kelkkasafareidemme yhteydessä sekä kesällä etenkin RIB-veneen ruorissa. Samulilla on vankka kokemus matkailualalta ja Vuokatissa hän on pyörittänyt monipuolista safaritoimintaa ympärivuotisesti jo yli 12 vuoden ajan.

Päivi

huskylady

Päivi on sydämellinen huskylady, jonka voi tavata etenkin huskysafareidemme yhteydessä. Päivi on pyörittänyt huskytarhaa miehensä Kimmon kanssa jo yli 10 vuoden ajan.

Taina

safariopas

Taina on iloinen safarioppaamme, jonka voi tavata etenkin safarikeskuksella ja mm. kelkkasafareidemme yhteydessä. Tainalla on vankka ja monipuolinen kokemus matkailualalta.

Tuuli

safariopas & toimisto

Tuuli on ystävällinen asiakaspalvelijamme ja oppaamme, jonka voi tavata etenkin keskuksella sekä huskysafareillamme. Tuulin osaamista tarvitaan myös myynnin ja markkinoinnin tehtäviin.

Greg

safariopas

Greg on monipuolinen safarioppaamme, jonka voi tavata etenkin huskysafareiden yhteydessä. Gregin monialaista osaamista tarvitaan myös erilaisiin rakennus- ja kunnostustöihin.

Kaisu

myyntipäällikkö

Kaisu on energinen ja iloinen myyntipäällikkömme, joka on aina valmis auttamaan asiakkaitamme missä tahansa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Lisäksi henkilökuntaamme kuuluvat tietysti noin 100 koiraamme!

Alla olevasta linkistä voit tutustua tämänhetkiseen koirahenkilökuntaamme!