Talvipaketit

Tervetuloa Vuokattiin!

Talvella Vuokatti on ihanteellinen lomakohde kotimaan matkailijoille. Matkustitpa mistä päin Suomea tahansa, sijaitsemme kohtuullisen matka-ajan päässä. Silti voimme taata lumiset talvet ja kansainvälisen lomakohteen upeat puitteet lukuisine palveluineen.

Rinteet ovat laskettelijoiden käytössä aina marraskuulta huhtikuuhun ja Vuokatin loistava hiihtoreitistö aukeaa jo lokakuussa. Kokeneiden paikallisten oppaidemme johdolla pääset nauttimaan Kainuun talvisesta luonnosta mm. husky-, moottorikelkka- ja lumikenkäseikkailuilla.

Olemme paketoineet parhaat aktiviteetit ja majoitukset valmiiksi lomapaketeiksi, joista matkailijat voivat helposti valita juuri itselle sopivan ja keskittyä huolettomasti nauttimaan lomasta täydellä sydämellä!

TEKEMISTÄ YMPÄRI VUODEN

Vuokatissa löytyy tekemistä jokaiseen makuun!

Keväällä heti jäiden lähdettyä Vuokatti Safariksen upea venekalusto pääsee vesille ja kausi kestää aina lähelle jäiden tuloa saakka. Speedboatin kyydissä pääset nauttimaan vauhdin hurmasta ja Sun Tracker -aluksellamme järjestetään seudun leppoisimmat risteilyt upeissa vaaramaisemissa.

Mm. jännittävät karhunkatseluretket, huskyajelut erikoisvalmisteisella Husky Mercedeksellä, kalastus- ja luontoretket sekä rentouttavat melontaseikkailut tarjoavat tekemistä jokaiseen makuun keväällä, kesällä ja syksyllä.

Kesäpaketit

MIKSI VALITA VUOKATTI SAFARIS

Olemme yksi Suomen monipuolisimmista safariyrityksistä – voit aina luottaa meihin!

Monipuolinen kotimaan kohde

Vuokatti on lähellä, mistä tahansa päin Suomea matkustatkin! Silti voimme taata lumiset talvet ja kauniit kesät Kainuun luonnon keskellä!

Aktiviteetteja jokaiseen makuun

Vuokatissa on loistavat harrastus- ja aktiviteettimahdollisuudet aivan jokaiseen makuun – löydä oma suosikkisi!

Parhaat majoitusvaihtoehdot

Olemme katsoneet ja paketoineet valmiiksi parhaat majoitusvaihtoehdot, halusitpa yöpyä hotellissa tai loma-asunnossa.

Paikalliset oppaat

Ystävälliset ja iloiset paikalliset oppaamme takaavat, että matkasi sujuu luotettavasti ja voit keskittyä nauttimaan lomastasi!

OTA YHTEYTTÄ!

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!

Ms Kaisu Väänänen / Sales Manager

+358 40 9115 323

info@vuokattisafaris.com

Suvikkaantie 1, 88610 Vuokatti, Suomi

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Mistä paketista olet kiinnostunut?*

Ajankohta*

Aikuisia*

Lapsia (alle 15v.)

Lisätietoa