Seikkailijan luontoviikko

Nauti täydellä sydämellä Kainuun upeasta luonnosta ja huikeista talvimaisemista! Vain aikuisille!

5 yötä

Matkasuunnitelma

Vuokatti, Finland
Min. 4 hlö – max. 12 hlö
Ei sovellu liikuntaesteisille

Päivä 1

Lento Helsingistä Kajaaniin. Kuljetus lentokentältä majoitukseesi, jossa sisäänkirjautuminen. Ilta vapaata aikaa tutustua kohteeseen.

Päivä 2

Tämän päivän lumikenkäretkellä pääset tutustumaan Vuokatinvaaran metsään oppaan johdolla. Retki alkaa Safari Centeriltä, josta otetaan lumikengät matkaan. Kuljetus Vuokatinvaaran päälle, josta lumikenkäretki alkaa. Muutaman minuutin sisällä olet keskellä hiljaisuutta ja tynkkylumisia puita. Oppaanne vie teidät syvemmälle metsään ja kertoo samalla luonnosta ja Vuokatinvaaran historiasta.

Noin tunnin lumikenkäilun jälkeen, pysähdys puisella kodalla, jossa teet itse tulen oppaan avustuksella. Istu alas ja kuuntele oppaan tarinoita miten ihmiset ovat pärjänneet Kainuun maisemissa ennen sähkö ja vettä ja kuinka metsä on ollut kaiken vaurauden lähde. Kodassa nautitaan eväitä ja kuumaa juotavaa tulen lämmössä. Omaa aikaa tutustua metsään ja nauttia sen hiljaisuudesta ennen kuin matkaa jatketaan takaisin parkkipaikalle. Keskellä luontoa vietetyn päivän jälkeen olosi on varmasti virkistynyt ja tarmokas ja olet valmis uusiin seikkailuihin. Ohjelman kesto 4 tuntia sis. kuljetukset.

Päivä 3

Tänään Vuokatin maisemia pääsee ihastelemaan järveltä rentouttavalla hiihtoretkellä oppaan kanssa. Opas tutustuttaa sinut Vuokatin alueen yli 150km pituisiin hiihtoreitteihin kartan avulla ja auttaa löytämään hiihtotekniikan uudestaan, jos se on päässyt vuosien saatossa unohtumaan. Ohjelman kesto on noin 2 tuntia. Ohjelma sisältää välineet ja retkieväät.

Päivä 4

Vihdoinkin on aika aina ystävällisille Husky-koirille. Koe valjakkoajo riemu metsäreitillä, joka on nimetty vanhan Alfons-huskyn mukaan! Kuudesta innokkaasta huskysta koostuva valjakko kiidättää sinut talvisten peltojen ja metsätaipaleiden läpi. Aikuiset saavat ajaa rekeä itse lasten istuessa lämpimästi kyydissä porontaljojen peittelemänä. Ajamme noin 6 km kauniin metsäreitin, jonka taittamiseen koiravaljakoilla menee noin puoli tuntia. Ajelun jälkeen tutustutaan ystävällisiin huskypersooniin ja lämmitellään vierastuvassamme mehu- ja kahvitarjoilun merkeissä. Ohjelman kesto 2,5 tuntia sis. kuljetukset.

Päivä 5

Viimeinen päivä talven ihmemaassa ja tänään koet varmasti jotain jännittävää – kelluntasafari avannossa on kaikille unohtumaton kokemus! Puet vaan kelluntapuvun päälle ja olet valmis virkistävään kylpyyn. Myönnämme, että kelluminen jäisessä vedessä saattaa kuulostaa hieman pelottavalta, mutta lupaamme, että sinulla on hauskaa ja tunne on täysin erilainen kuin avantouinnissa! Kelluntapuvun kanssa kylmyys ei tunnu ja huomaat pian, että vedessä on lämpimämpi kuin jään reunalla. Ohjelman kesto 1,5 tuntia sis. kuljetukset.

Päivä 6

Kuljetus Kajaanin lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Hinnasto

Vuokatinmaa Loma-asunnot

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme
Seikkailijan luontoviikko / Vuokatinmaa Loma-asunnot Aikuinen
10. Tammi – 15. Helmi 2019 726 €
16. Helmi – 9. Maalis 2019 821 €
10. Maalis – 13. Huhti 2019 781 €

Hinnat sisältävät

Hinnat sis. majoituksen kahden-neljän hengen lomamökissä, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), liinavaatteet & pyyhkeet, loppusiivouksen, 4 safaria kuten ohjelmassa (1 x lumikenkä, 1 x hiihto,1 x huskyt, 1 x kellunta), kuljetukset safareille sekä talvivaatteet (haalarit, kengät, käsineet ja pipo).

Hotel Vuokatti & Suites

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme
Seikkailijan luontoviikko / Hotel Vuokatti & Suites, Double room Aikuinen
7. Tammi – 8. Helmi 2019 696 €
9. Helmi – 15. Huhti 2019 809 €

Hinnat sisältävät

Hinnat sis. majoituksen buffet-aamiaisella, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), saunan ja kuntosalin vapaan käytön, 4 safaria kuten ohjelmassa (1 x lumikenkä, 1 x hiihto, 1 x husky, 1 x kellunta), kuljetukset safareille sekä talvivaatteet (haalarit, kengät, käsineet ja pipo).

Break Sokos Hotel Vuokatti

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme
Seikkailijan luontoviikko / Break Sokos Hotel Vuokatti, Double room Aikuinen
9. Tammi – 15. Helmi 2019 729 €
16. Helmi – 31. Maalis 2019 782 €

Hinnat sisältävät

Hinnat sis. majoituksen buffet-aamiaisella, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), kuntosalin vapaan käytön, yhden päivän spa-vapaalippu, 4 safaria kuten ohjelmassa (1 x lumikenkä, 1 x hiihto, 1 x husky, 1 x kellunta), kuljetukset safareille sekä talvivaatteet (haalarit, kengät, käsineet ja pipo).

Holiday Club Katinkulta

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme
Seikkailijan luontoviikko / Holiday Club Katinkulta, Double room Aikuinen
8. Tammi – 12. Helmi 2019 702 €
13. Helmi – 10. Huhti 2019 815 €

Hinnat sisältävät

Hinnat sis. majoituksen buffet-aamiaisella, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), kylpylän vapaan käytön, 4 safaria kuten ohjelmassa (1 x lumikenkä, 1 x hiihto, 1 x husky, 1 x kellunta), kuljetukset safareille sekä talvivaatteet (haalarit, kengät, käsineet ja pipo).