Vuokatti Safaris Team Olympics

2 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 6-100 hlö

79 € / hlö, minimihinta Vuokatissa 790 € | yli 20 hlö ryhmät -> kysy tarjous!

Vuokatti Safaris Team Olympics -mittelöt on superhauska ryhmäohjelma, jossa ryhmäsi kilpailee erilaisissa huumorimielisissä team-kilpailulajeissa. Toteutamme vuosien ammattitaitoisella kokemuksella tiimillesi ikimuistoisen yhteisen päivän. Rentoa yhdessäoloa, jaettua iloa ja hersyvää naurua ei taatusti tule puuttumaan!

Aluksi suoritamme tervetulojumpan, jossa kankeimmatkin sankarit vetristyvät. Ryhmä jaetaan kahteen tai useampaan kilpailujoukkueeseen jotka kilpailevat toisiaan vastaan. Kilpailulajit ovat turvallisia ja soveltuvat kaikille. Safariksen Team Olympics -mittelöt voidaan toteuttaa missä vain, joten ohjelma on tilattavissa mihin tahansa Vuokatin alueella kuin myös Vuokatin alueen ulkopuolelle.

Kilpailulajit:

1) Hevosenkengän naulaus

Viestikilpailu, jossa kiinnitetään hevosenkenkää pölkkyyn.

2) Viestihiihto metsäsuksilla

Hiihtokilpailu metsäsuksilla onnistuu mainiosti ympäri vuoden – paras tyyli palkitaan!

3) Neliön arvoitus

Pulmanratkaisutehtävä, jossa ryhmän tehtävänä on kasata annetuista
palikoista oikeanlainen esine.

4) Sokea traktorikuski

Huisinhauska ajotehtävä puutarhatraktorilla! Sokea kuljettaja seikkailee radalla ryhmän opastamana.

5) Frisbeegolf

Tarkkuusheittokilpailu frisbeegolf-heitossa!

Lopuksi suoritamme palkintojenjakoseremonian, jossa päivän voittajat palkitaan juhlallisin seremonioin. Hauskan päivän päätteeksi sinetöimme olympialaiset kiitossanoilla ja rennolla loppuverryttelyllä!

Vuokatti Games

2 h | Ajankohta sovitaan | Ryhmän koko 6-100 hlö

79 € / hlö, minimihinta 790 € | yli 20 hlö ryhmät -> kysy tarjous!

Vuokatti Games on reippailuohjelma, jonka aikana tutustut samalla Vuokatin matkailualueeseen. Tutustumme Vuokatinrinteisiin, Vuokatin urheiluopistoon sekä Vuokatin lumilautatunneliin.

Ohjelma alkaa Vuokatin huipulta alkuverryttelyllä ja joukkueisiin jaolla. Patikoimme Vuokatin alueella suorittaen samalla huippuhauskoja kilpailulajeja: Hevosenkengän naulaus, Viestihiihto, Vuokatti-arvoitukset ja huikea Tubing-lasku lumilautatunnelissa. Lopussa palkintojen jako ja palauttava verryttely. Matkalla pidämme myös tauon, jolla nautimme sään mukaan kuumat tai kylmät mehut.